Skip to main content

Vissen tijdens de Voorjaarsvakantie en spreken tijdens Regiobijeenkomst van Sportvisserij Zuidwest NederlandVissen tijdens de Voorjaarsvakantie en spreken tijdens Regiobijeenkomst van Sportvisserij Zuidwest Nederland
Sportvisserij Zuidwest Nederland

De voorjaarsvakantie zit er weer aan te komen. Daar heeft iedereen ongetwijfeld zin in.

Als het weer het toelaat willen wij graag weer 3 zaterdagochtenden met jullie gaan vissen. Dit is op zaterdagochtend 20 & 27 april en op 4 mei aan de waterkant bij de Prinses Christinastraat.

De loting voor een visplek is om 09:15 uur. De wedstrijd is van 09:30 - 11:00 uur. Aansluitend is de prijsuitreiking en wordt de dagwinaar bekend gemaakt.

Voor de wedstrijden dienen jullie je wel op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De borden voor het opruimen van de hondenpoep zullen tegen die tijd ook weer geplaatst worden. Wij verzoeken de hondenbezitters hier de komende tijd rekening mee te houden. Alvast ontzettend bedankt namens ons en onze jeugdleden.

Op woensdagavond 20 maart mochten Martin en Annemieke spreken tijdens de Regiobijeenkomst van Sportvisserij Zuidwest Nederland in Tilburg. Zij mochten vertellen over het geweldige succes dat wij met de Jeugd hebben en hoe het komt dat onze jeugdleden zo graag aan de waterkant zijn. Zij hebben hier enorm van genoten om dit te mogen doen en hopelijk is er binnenkort meer vissende jeugd te zien.

Advertenties