Skip to main content

vv de Fendert Dames 2 wint hun eerste competitie wedstrijdvv de Fendert Dames 2 wint hun eerste competitie wedstrijd
Fotograaf Eddy den Dunnen
Op een koude zaterdag middag gebeurde het dan eindelijk, winst voor dames 2! Van thermo shirts tot thermo leggings en een goede warming-up alles werd uit de kast getrokken om warm de wedstrijd te beginnen. Leider Eddy zette de dames op scherp door zijn positieve woorden: niet gaan foeteren op elkaar, positief blijven en gewoon lekker samen voetballen.

vv Halsteren, een gelijkwaardige tegenpartij, stond tegen over ons op het hoofdveld. Bert had zich opgeofferd om te vlaggen zodat Eddy de wedstrijd goed kon leiden. Met Kim in de goal, Indy, Floor, Romy en Amy achterin. Minou, Joyce, Suzanne en Samantha op het midden en voorin met Britt en Anne startte de wedstrijd. Gelukkig hadden we ook nog een paar op de bank zodat we goed door konden wisselen zodat iedereen alles kon geven en op tijd even kon rusten, op de bank startte Eline, Fiene, Djedi en Marjolein.

Iedereen deed wat hij moest doen deze wedstrijd, Kim had maar één taak en dat was de ballen uit het goal houden, dat is op één keer na goed gelukt. De achterhoede deed wat ze moest doen: er voor zorgen dat Halsteren er niet door heen kwam. Het middenveld hielp voor en achter in mee en de spitsen deden ook goed hun best om proberen te scoren. Ons Suus heeft 3 keer gescoord vanuit het midden, doordat wij allen goed met elkaar over speelden. We hebben er SAMEN voor gezorgd dat we hebben gewonnen.

Gelukkig hadden we niet veel blessures of pijntjes voor ons Josy gehad, want zij was vorige week geblesseerd geraakt waardoor ze helaas even niet meer kan voetballen. De waterzak was nu haar pakkie aan vandaag. Ook hier zie je het woord samen in terug, we staan altijd voor elkaar klaar ondanks een zere voet.   

Van de mensen langs de lijn tot het kantine personeel iedereen heeft er van genoten dat wij hebben gewonnen. Want als de leider trots is dat zijn meiden hebben gewonnen dat vloeit het bier voor iedereen. Dit is vv de Fendert, samen, want voetbal is voor iedereen.

Dit is toch genieten: werklust, teambuilding en gezelligheid. En dat altijd, ook als we verliezen is dit aanwezig, maar nu is het extra genieten met 3 punten op zak.

Zijn er nog meiden uit omgeving die zin hebben in een gezellig potje voetballen? Kom dan eens een kijkje nemen bij de dames van vv de Fendert.

Advertenties