Skip to main content

VV De Fendert JO10-1 kroont zich tot Voorjaarskampioen 4e FaseVV De Fendert JO10-1 kroont zich tot Voorjaarskampioen 4e Fase
Kampioensteam VV De Fendert JO10-1
Het jeugdvoetbalteam van vv De Fendert, JO10-1, heeft een fantastische prestatie geleverd door ongeslagen het kampioenschap van de 4e fase binnen te slepen. Het team, bestaande uit de talentvolle spelers Yustin, Daan, Mikai, Tygo, Collin, Ryan, Kyan, Thijn en Ahmet, vierde afgelopen zaterdag zijn overwinning na een glansrijke winst in Willemstad tegen De Kogelvangers.

De overwinning is een kroon op het werk van de toegewijde trainers Rien en Niels en de leiders Pieter en Patricia. Onder hun leiding hebben de jongens zich ontwikkeld tot een hecht en sterk team, met een uitstekende onderlinge sfeer en indrukwekkend samenspel. Het team heeft niet alleen op het veld gepresteerd, maar ook naast het veld. Dit seizoen werden deze inspanningen geleverd door Pieter en Patricia, die het team met veel enthousiasme hebben ondersteund.

Sommige jongens spelen al samen sinds hun vroege jeugd, wat bijdraagt aan de sterke teamgeest. Hoewel er in de loop der jaren enkele veranderingen in de samenstelling van het team zijn geweest, hebben de nieuwe aanwinsten moeiteloos hun plek gevonden en het team versterkt. Door de gerichte trainingen en de aandacht voor zowel technische als sociale aspecten van het voetbal, hebben Rien en Niels een solide basis gelegd waarop de jongens konden groeien.

Het kampioenschap werd op spectaculaire wijze bezegeld in de uitwedstrijd bij De Kogelvangers. Met overtuigend spel en vastberadenheid werd de wedstrijd gewonnen, wat het startsein was voor een welverdiend feestje. De jongens, hun trainers en leiders, en natuurlijk de trotse ouders, vierden deze bijzondere mijlpaal gezamenlijk.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor vv De Fendert JO10-1. Met het kampioenschap op zak en een hecht team dat klaar staat om verder te groeien, kijkt iedereen uit naar de komende seizoenen. Het succes van dit team laat zien wat er bereikt kan worden met toewijding, teamspirit en goede begeleiding.

Gefeliciteerd aan vv De Fendert JO10-1 met hun welverdiende titel als Voorjaarskampioen!

Advertenties