Skip to main content

Wat wordt het schitterend

Professionele decors voor Shrek de Musical



Wat wordt het schitterend
De decors zouden niet misstaan in een professionele productie.”
Het aftellen is nu echt begonnen. Volgende week wordt Shrek de Musical vier keer opgevoerd in De Parel in Fijnaart. De sporthal wordt speciaal daarvoor omgebouwd tot een ware theaterzaal, compleet met luxe tribune, licht, geluid, techniek en werkelijk schitterende decorstukken.

De Broadway-musical is gebaseerd op de DreamWorks animatiefilm uit 2001. “De decors wilden we ook in dezelfde sfeer hebben”, legt regisseur Jan Willem van Bodegom uit. “Daarom hebben we de professionele decorontwerper Paul Urbanus in de arm genomen en voor de bouw de hulp ingeroepen van Theaterwerkplaats Breda. Het resultaat is verbluffend en heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. De decors doen heel erg denken aan de animatiefilm en zouden niet misstaan in een professionele productie.”

Metamorfose
De afgelopen weken zijn in Breda alle decorstukken afgerond en ingepakt voor het transport naar Fijnaart. Vanaf komend weekend ondergaat de sporthal de metamorfose en worden alle decorstukken ingehangen. Het resultaat is te zien tijdens de voorstellingen op donderdag 24, vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober. De eerste drie shows beginnen om 19.30 uur. De laatste voorstelling is een matinee en begint om 14.30 uur. “Ik kan het niet genoeg benadrukken dat iedereen dit gewoon moet komen zien. Ook al ben je geen liefhebber van musicals en/of van Shrek. Dit is zo’n prachtige productie waar we echt kosten noch moeite voor hebben gespaard. Koop dus je kaarten. Je krijgt er gegarandeerd geen spijt van”, roept Jan Willem op.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.musicalshrek.nl en bij Bloemsierkunst Simon Nieuwkoop, Molenstraat 27 in Fijnaart.

Advertenties