Skip to main content

Wedstrijd ‘t SchietertjeWedstrijd ‘t Schietertje

“Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen en hoe ik moet beginnen”, aldus Martin Kannekens namens het Jeugdbestuur ‘t Schietertje. “Het was een mooie ochtend met een geweldige opkomst en veel vis”.

Er waren 33 jeugdleden aanwezig, waaronder weer een aantal nieuwe jeugdleden. Er moest dus net als met het Zomerkampioenschap in 2 wateren gevist worden. “Wij blijven groeien en het leeft enorm bij de jeugd. Dat is zo mooi om te zien. Daar doen wij het allemaal voor”, zegt Rien Nuiten. Er was een aantal mooie vangsten. Ook waren er gemiste vangsten (de vis sprong er af of was te sterk) en bijzondere vangsten (salamander en rivierkreeft). Dit allemaal mocht de pret niet drukken.

Het appeltje van Streekwinkel Roks werd met open handen in ontvangst genomen. De koekjes en de spinnenlolly’s of spookjeslolly’s (het is tenslotte Halloween) met een flesje water werden ook dankbaar in ontvangst genomen en opgesnoept.

Dagwinnaar 1: Stan Roks met een totale lengte van 293 cm.

Hij heeft hiermee een tegoedbon van Megafish Roosendaal gewonnen.

Dagwinnaar 2: Suus Coremans met een totale lengte van 51 cm.

Zij heeft hiermee een mooie nieuwe hengel gewonnen.

Gefeliciteerd Stan en Suus!

Benjamin Koert, BOA van Sportvisserij Zuid West Nederland, kwam ook even kijken en is de gehele wedstrijd en bij de prijsuitreiking aanwezig geweest. Hij had een mooi gevuld tasje voor elke deelnemer en heeft deze uitgedeeld en gelijk een praatje gemaakt met de jeugdleden en ouders. Namens iedereen nogmaals heel erg bedankt hiervoor.

“Wij mochten het seizoen afsluiten met een heerlijke en mooie cupcake van Pastry by Michelle. Het was een enorme verassing toen Michelle aanbood om dit als seizoensafsluiting te sponsoren en heel eerlijk… daar zeggen wij geen nee tegen. Het was een lekkere cupcake en dat kon je zien ook. Ze waren zo op”, zegt Martin.

“Voor dit jaar zit het erop. Wij willen alle jeugdleden, ouders, vrienden, kennissen en supporters bedanken voor hun aanwezigheid. Een heel groot bedankt en petje af voor onze vrijwilligers en sponsoren (Topshopper, Megafish Roosendaal, Family Fijnaart, Roks Streekwinkel en Jumbo Fijnaart). Zonder jullie hadden wij dit allemaal niet kunnen doen. Wij hopen dat wij dit nog enkele jaren kunnen en mogen organiseren en dat het zo blijft leven bij de jeugd. Wij kijken terug op een geslaagd en succesvol jaar”, zegt Martin trots.

Ook al is het seizoen afgelopen, het jeugdbestuur blijft bereikbaar via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en natuurlijk via Facebook en Instagram.

Advertenties