Skip to main content

Weer of geen weer… wel of geen regen…Weer of geen weer… wel of geen regen…
't Schietertje Fijnaart
Onze jeugdleden zijn niet tegen te houden om mee te doen aan een van onze individuele herfstwedstrijden.
Wat waren wij ontzettend trots om zaterdagochtend met 13 jeugdleden aan de waterkant te genieten van een herfstwedstrijd met hier en daar een spetter regen of koude wind. Door wind & weer blijven onze jeugdleden ons trouw en verzamelen netjes rond 09:00 uur aan de waterkant.
 
Het loten ging nog vergezeld met een spatje regen, maar nadat alle 13 jeugdleden op hun plek waren gesetteld en er bijna 1 op 1 begeleiding van de vrijwilligers was kon het startschot worden gegeven.
 
De eerste vissen werden vrij snel gevangen en andere lieten de dobber onder gaan maar zaten er helaas niet aan. Dat waren onze 'ben je nog wakker' vissen. Heerlijk onze jeugdleden. Zo leer je ook op latere leeftijd nog omdenken… bedankt daarvoor. Wij gaan kijken of we deze ook bij de senioren kunnen invoeren.
 
Buiten de gevangen vissen hadden wij nog twee bijzondere vangsten, maar die mochten niet meetellen. De eerste was al vrij snel. Het was de pet van een van onze vrijwilligers die dacht op die manier ook mee te mogen doen. Daarna heeft Peter met gevaar voor natte voeten de stoel van Sem van verdrinking weten te redden. Al met al een en koude maar ontzettend leuke ochtend.
 
Het appeltje van Roks streekwinkel werd met open handen in ontvangst genomen en opgesmuld. De koekjes en de lolly’s met een flesje water werden ook dankbaar in ontvangst genomen en opgesnoept. Het is toch altijd zo lekker, ook al zouden de jeugdleden de handjes liever aan hun hengel of zoals vandaag in hun zakken willen houden.
 
Dagwinnaar: Jodi Hollemans met een mooie brasem van 25 cm. Gefeliciteerd Jodi!
Zij heeft hiermee een tegoedbon van de Topshopper in Fijnaart gewonnen.
 
Na de prijsuitreiking is iedereen snel naar huis vertrokken om warm te worden. Het Jeugdbestuur is nog even doorgegaan. Alle materialen zijn schoongemaakt en nagekeken zodat alles netjes opgeborgen kan worden tot wij het volgend jaar weer nodig gaan hebben, want neem van ons aan… als het aan ons ligt doen wij het volgend jaar weer.
 
Voor nu zit het visseizoen er voor de jeugd en ons als Jeugdbestuur op. Wij zullen niet stil gaan zitten, maar gaan kijken wat er voor volgend jaar mogelijk is. Waarschijnlijk, we weten het eigenlijk wel zeker, zullen jullie ook niet stil zitten maar elk vrij moment aan de waterkant doorbrengen. Daar hebben wij de laatste maanden onze ogen aan uitgekeken hoe fanatiek jullie buiten de wedstrijden om gingen vissen. Ga vooral zo door!
 
Wij willen alle kinderen en hun ouders en supporters ontzettend bedanken dat jullie er keer op keer weer bij waren. Warm, koud, vroeg, laat, weer of geen weer… het heeft jullie er niet van weerhouden om erbij te zijn, mee te doen of support te leveren. Zonder jullie enthousiasme hadden wij dit nooit kunnen doen. Ook onze vrijwilligers en sponsoren… echt waar, een enorm BEDANKT voor wat jullie doen. Jullie in combinatie met ons maken dit tot wat het is… een ontzettend leuke herinnering voor jong en oud!

Advertenties