Skip to main content

Werkzaamheden aan de Parallelweg en Langeweg vanaf 29 april

De gemeente voert onderhoud aan de wegen uit. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid.Werkzaamheden aan de Parallelweg en Langeweg vanaf 29 april
De aangegeven afsluitingen en omleiding
Op maandag 29 april start aannemer Van den Elshout en de Bont in opdracht van de gemeente Moerdijk met het onderhoud aan de Parallelweg en Langeweg in Fijnaart. In dit nieuwsbericht leest u meer over de werkzaamheden, planning en hinder voor verkeer.

Wat gaat er gebeuren?

Parallelweg
Op de Parallelweg wordt gewerkt tussen de versmalling (waar het fietspad op de weg komt) en de kruising met de Langeweg. De aannemer verwijdert het oude asfalt en brengt nieuw asfalt aan.

Kruising Parallelweg-Langeweg
Op de kruising wordt een deel van het riool vervangen en komt een nieuwe put. Ook hier verwijdert de aannemer het oude asfalt en brengt nieuw asfalt aan.

Langeweg
Op de Langeweg voert de gemeente onderhoud uit aan een deel van de stoepen, putten voor regenwater (kolken) en inritten. Hierna komt ook hier nieuw asfalt.

Planning
De werkzaamheden starten op maandag 29 april om 07.00 uur. De werkzaamheden duren tot half juni.

Hinder voor verkeer
Langeweg en Parallelweg afgesloten voor doorgaand verkeer
De werkvakken zijn afgesloten voor doorgaand verkeer. Een omleiding is aangegeven. Op de afbeelding ziet u de omleiding.

Bewoners Langeweg
Bewoners kunnen vanaf 29 april geen gebruik maken van de parkeervakken voor de woning of met de auto de oprit bereiken. Te voet en met de fiets aan de hand blijven de woningen (over loopschotten) bereikbaar. Levert dit problemen op? Laat het dan weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrachtverkeer kan over de Parallelweg blijven rijden (over het werkvak)
De Shell aan de Parallelweg blijft bereikbaar. De omleidingsroute is niet geschikt voor vrachtwagens en groot materieel. Vrachtwagens en groot materieel naar bedrijven aan de Eerste Kruisweg en Langeweg kunnen via de Parallelweg (normale route) de bedrijven bereiken. Het is belangrijk dat zij stapvoets rijden. Normaal gemotoriseerd verkeer (auto’s) moet de omleiding volgen.

In de nacht van 6 op 7 juni zijn de werkvakken voor al het verkeer afgesloten
Als er geasfalteerd wordt, zijn de werkvakken in de Langeweg en Parallelweg afgesloten voor al het verkeer. Ook leveranciers naar achterliggende en aanliggende bedrijven kunnen er dan niet langs. De nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht van donderdag 6 juni 19.00 uur tot vrijdag 7 juni 06.00 uur. Voor bedrijven is het belangrijk hier rekening te houden met leveranties door vrachtwagens. Deze kunnen dan niet bij de percelen komen. Nood- en hulpdiensten kunnen er altijd langs.

Bushalte Langeweg tijdelijk niet in gebruik
Vanaf maandag 29 april is de bushalte Langeweg niet in gebruik. Reizigers kunnen gebruik maken van de halte Busstation Fijnaart.

Contact bij vragen
Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt de omgevingsmanagers, Lisa Peek of Janneke den Hartogh, op de volgende manieren bereiken:
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 085 – 822 04 19

Advertenties