Skip to main content

Wervingsactie vrijwilligers voor de Zonnebloem Fijnaart

In mei organiseert de Zonnebloem een grootschalige wervingsactie voor nieuwe vrijwilligers.Wervingsactie vrijwilligers voor de Zonnebloem Fijnaart
Door de Zonnebloem er samen even op uit.
De Zonnebloem in Fijnaart is naarstig op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking in Fijnaart. Door toename van de lokale Zonnebloemactiviteiten, wil de Zonnebloem snel meer en nieuwe activiteiten gaan organiseren. Daarvoor zijn wel extra vrijwilligers nodig. De afdeling heeft met name behoefte aan vrijwilligers die regelmatig bij iemand op bezoek willen gaan, vrijwilligers die helpen bij het activiteiten en vrijwilligers die het leuk vinden om dit werk te organiseren.

Zonnebloemvrijwilligers gaan op bezoek, samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten voor mensen die door een lichamelijke beperking vaker alleen zijn dan ze zouden willen. Voor hen zijn persoonlijk contact en eropuit gaan niet altijd vanzelfsprekend. En voor velen van hen is door hun beperking sociaal isolement een dagelijkse realiteit. Als Zonnebloemvrijwilliger laat je deze mensen niet zitten. Je creëert momenten om naar uit te kijken en herinneringen om te koesteren.

Aan de slag
Nu de vraag naar contact en andere Zonnebloemactiviteiten toeneemt, wil de Zonnebloem in Fijnaart snel aan de slag met het organiseren van meer en nieuwe activiteiten. Daarbij ligt de nadruk steeds meer op kleinschalige en 1-op-1 activiteiten. En wil de afdeling er de komende jaren voor nog meer mensen in Fijnaart kunnen zijn. Maar dat alles kan alleen als er veel nieuwe vrijwilligers bijkomen. Ook mensen die werkzaam zijn in de zorg zijn daarbij van harte welkom. Help jij ook mee?

Verschil maken
Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, het geeft ook een goed gevoel om iets voor een ander te kunnen betekenen. Met jouw tijd en inzet kun je echt het verschil maken. Als nieuwe vrijwilliger word je als het even kan aan een deelnemer met dezelfde hobby’s of interesses gekoppeld. Uit deze contacten ontstaan dan ook vaak hechte vriendschappen.

Kennismaken
Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Kom dan kennismaken. Dan bekijken we samen waar jouw interesses liggen en hoe jij je het beste in kunt zetten. Neem contact op met Mevr. Anneke van den Broek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertenties