Skip to main content

Wmo Advies Raad Moerdijk zoekt nieuwe leden.Wmo Advies Raad Moerdijk zoekt nieuwe leden.
De Wmo-Raad Moerdijk is het adviesorgaan van het College van B&W (Burgemeester & Wethouders) op het gebied van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). De Wmo-Raad bestaat uit vrijwilligers en is op zoek naar nieuwe enthousiaste leden.

De Wmo is er voor alle inwoners met een beperking door ouderdom, handicap of psychische problemen. Iedereen deel laten nemen in de samenleving ondanks beperkingen is de wens van de betrokkenen en van de overheid. Over het gemeentelijk beleid op dit gebied brengen wij gevraagd of ongevraagd adviezen uit. Ook het beleid voor de ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers behoort tot ons werkgebied. Meer informatie op: https://Wmoraadmoerdijk.nl.
In de Wmo-Raad worden uitdrukkelijk geen individuele zaken behandeld.
Wij zoeken enthousiaste, maatschappelijk betrokken mensen met verschillende achtergronden en ervaringen die mee willen praten en adviseren over dit beleid. Enige kennis van het werkgebied is een pré.
Daarnaast verwachten wij dat u in staat bent signalen op te vangen uit de samenleving.
Wij werken met werkgroepen, die bestaan uit 2 of meer leden van de Raad. Deze werkgroepen bereiden de adviezen van de Wmo-Raad voor.
Meer informatie op: https://Wmoraadmoerdijk.nl/over-ons/profielschets.
Heeft u belangstelling, neem contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op telefoonnummer: 06 48513544.

Advertenties