Skip to main content

Word Buddy voor een vluchteling met verblijfsvergunningWord Buddy voor een vluchteling met verblijfsvergunning
Klopt jouw hart voor vluchtelingen? En lijkt het jou een mooie uitdaging om vluchtelingen met een verblijfsvergunning bekend te maken met onze gemeente Moerdijk en de Nederlandse taal en cultuur? Word dan buddy, maatje van een vluchteling!

Op 1 april (geen grap!) komen vijf alleenstaande erkende vluchtelingen tijdelijk wonen in een woning in het buitengebied van Fijnaart. Ze hebben de hele asielprocedure doorlopen en mogen zich nu inwoner van de gemeente Moerdijk noemen. Ze hebben lang gewacht in een asielzoekerscentrum op een woning. Nu kunnen ze eindelijk een begin maken met hun nieuwe leven.
Wilt u of wil jij daarbij helpen? Meld je dan voor 20 maart aan bij Wim de Loome, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij krijgen ondersteuning van de Thuisgevers, een landelijke organisatie die zich inzet voor tijdelijke huisvesting van statushouders. Dit project doen we samen met de gemeente Moerdijk en VluchtelingenWerk Moerdijk. Help mee onze nieuwe inwoners een warm thuis te geven door een tijdje samen op te trekken en leuke of nuttige activiteiten te ondernemen!
Als we een groepje hebben gevormd, nodigen we je graag uit voor een informatieavond.


Advertenties