Skip to main content

Zeer geslaagde eerste bijeenkomst Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken

Veilig van start met 'Veilig Online'Zeer geslaagde eerste bijeenkomst Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken
Alle dames luisterde aandachtig.
Lezing Veilig Online door Bibliotheek West-Brabant

Vrouwenvereniging Fijnaart en Omstreken is goed van start gegaan met een lezing 'Veilig Online' door Marieke Liefting, medewerker van Bibliotheek West-Brabant.
Een leerzame avond met veel informatie en tips hoe je onveilige e-mails en berichten kunt herkennen. Ook hoe je zelf veilig online kunt zijn. Bank- en Helpdeskfraude, twee hele belangrijke onderwerpen, werden deze avond ook besproken. De 64 aanwezige dames luisterden aandachtig en de nodige vragen werden gesteld. Gelukkig kreeg iedereen een boekje mee naar huis waarin ze alle tips en informatie konden terug vinden. Je kunt ook altijd bij een bibliotheek binnenlopen als je vragen hebt. Ook kun je je aanmelden voor gratis cursussen om goed en veilig met bijvoorbeeld je accounts om te gaan.

Iets regelen met de overheid gebeurt ook steeds vaker op de computer via internet. Vind je dit lastig? Ga dan naar het informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek, daar helpen ze dan verder. Zeker de moeite waard. 
Je kunt je vraag ook telefonisch stellen. Bel 0165- 552080. Voor iedereen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.
Natuurlijk werd er ook geproost op de eerste bijeenkomst van de vereniging en werd de avond afgesloten met een gezellig samenzijn.

Advertenties