Skip to main content

Zo dan ... wat zijn wij trots op jullie!Zo dan ... wat zijn wij trots op jullie!
Martin Kannekens

Zo dan ... wat zijn wij trots op jullie!

Zaterdagochtend stonden 36 jeugdleden klaar om de strijd met elkaar en de vis aan te gaan. Vroeg, laat, zonnig, druppels ... niets weerhoudt onze jeugdleden om te komen vissen.
Wat zijn wij ontzettend trots op jullie! Voor ons was het weer even wennen en erin komen, dus het liep hier en daar niet helemaal soepel. Het mocht echter de pret niet drukken.

Er waren maar 2 vissen die zin hadden om gevangen te worden. Gelukkig waren de vissen niet in een en hetzelfde water maar in allerlei de wateren 1 vis. Dit resulteerde weer in 2 dagwinnaars.

Nikkie Willemse met 14 cm
Tom de Winter met 18 cm
Nieuwkomer Nikkie won een viskoffer en Tom een telescopische werphengel.
Gefeliciteerd Nikkie en Tom!

Benjamin en zijn collega, BOA's van Sportvisserij Zuidwest Nederland zijn ook nog even langs geweest om op een laagdrempelige manier kennis te maken. Hier zijn wij altijd heel blij mee. Zo weten de kinderen wie de BOA's zijn en wat ze doen en bij een controle kunnen verwachten. Hartelijk dank hiervoor!
Het appeltje van Roks Streekwinkel was weer meer dan welkom. Net als alle andere lekkernijen en het flesje water.

En groot "Dank u wel" aan de hondenbezitters. Wij merken dat er gehoor wordt gegeven aan het verzoek om de hondenpoep op te ruimen waardoor wij als Jeugdbestuur meer tijd over hebben voor het voorbereiden van de jeugdactiviteiten. Hier zijn wij enorm blij mee!

Wij kijken terug op een leuke ochtend aan de waterkant en verheugen ons op volgende week. Dat is de laatste individuele wedstrijd van het voorjaar. Mocht je willen dan kan jij je daarvoor nog steeds aanmelden

Advertenties