Skip to main content

Zomerkampioenschap JeugdZomerkampioenschap Jeugd
't Schietertje Fijnaart

Dit jaar organiseren wij weer een zomerkampioenschap voor onze jeugdleden. Inmiddels hebben wij 132 jeugdleden. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Wij zijn dus ook ontzettend blij en trots te mogen mededelen dat wij weer van start gaan aan de waterkant.

Het zomerkampioenschap Jeugd bestaat ook dit jaar weer uit 7 wedstrijden aan de vijver bij De Parel aan de Prinses Christinastraat te Fijnaart en wel op de volgende vrijdagavonden: 14, 21 en 28 juli, 4, 11, 18 en 25 augustus. De grote finalewedstrijd en bekendmaking van de winnaars van het zomerkampioenschap Jeugd is op vrijdag 25 september 2023.

Elke wedstrijd zijn er leuke prijzen voor de dagwinnaar. Er wordt gevist op lengte van de gevangen vissen (cm). Je hoeft niet alle wedstrijden aanwezig te zijn om in de prijzen te vallen. Elke wedstrijd is er een dagwinnaar en van de 7 wedstrijden tellen er 5 mee voor het zomerkampioenschap Jeugd. Dus een wedstrijd missen is geen probleem en/of een reden om niet mee te doen.

Het zomerkampioenschap Jeugd is bedoeld voor de jeugd van 6 t/m 14 jaar en je hoeft niet in Fijnaart te wonen om mee te doen. Wel dien je hiervoor jeugdlid te zijn van Hengelsportvereniging ’t Schietertje (zie gratis jeugdvergunning tot en met 14 jaar). De deelname is gratis.

We verzamelen op bovengenoemde vrijdagen om 18:15 uur bij de vijver achter de Prinses Christinastraat met aansluitende loting van de visplaatsen. Van 18:30 uur tot ongeveer 20:00 uur wordt er gevist.

Voor hengels, aas en lokvoer wordt door het Jeugdbestuur en de sponsoren Topshopper en Megafish gezorgd. Het is misschien wel verstandig om een handdoek mee te nemen net als dichte stevige schoenen/laarzen. Na elke wedstrijd is er een prijsuitreiking voor de dagwinnaar.

Op vrijdag 25 augustus is er buiten de prijs voor de dagwinnaar ook nog een prijs voor de nummers 1, 2 en 3 van het Zomerkampioenschap Jeugd en de kanjerkoning (grootste gevangen vis) van de zomercompetitie en een kleinigheidje voor alle deelnemers namens (Jeugdbestuur) ’t Schietertje en wat lekkers bij Cafetaria Family.

Wij kunnen niet wachten om te mogen starten en hopelijk jullie ook! Tot snel aan de waterkant voor het Zomerkampioenschap Jeugd!

Advertenties