Emma’s recept…deze keer Linguine met tomaten-mascarponesaus



Emma’s recept…deze keer Linguine met tomaten-mascarponesaus
Tekst en foto: Emma Tak
 
*****Ingrediënten*****
- 500 gram linguinepasta
- 250 gram mascarpone
- Italiaanse kruidemix vers
- 350 gram rundgehakt
- 1 knoflookteen
- 1 ui
- 1 pak Tomato frito
- 2 grote tomaten
- Peper en zout
 
*****Bereiding*****
 
- Breng een pan water met een goede snuf zout aan de kook en kook de linguinepasta zoals is aangegeven op de verpakking (dit verschilt per merk)
- Rul het rundergehakt met een snuf peper en zout
- Snipper een ui en pers een teen knoflook en voeg deze toe aan het gehakt
- Snijd 2 tomaten in blokjes en voeg ook toe aan het gehakt
- Voeg de Tomato frito toe aan het gehakt
- Ris de takjes tijm uit de Italiaanse kruiden mix en voeg deze toe aan het gehakt
- Snijd de rozemarijn en de salie heel fijn en voeg toe aan de saus
- Roer de saus goed door en voeg dan de mascarpone toe en roer dit ook goed door
- Breng op smaak met peper en zout indien nodig
- Voeg de linguinepasta toe aan de saus en roer goed door
- Serveer meteen.
Eet smakelijk!
 
 
 

Advertenties

Fijnaart Lokaal is het weekblad en platform van Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen. Lokaal nieuws dichtbij de inwoners. Daardoor is Fijnaart Lokaal zo geliefd en geeft 96,3% van de inwoners aan de krant te lezen.

logo 300px

Website: YZCommunicatie